Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 2 bin 54 tane köy evi yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli ile birlikte deprem bölgelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Erdoğan, depremden etkilenen Osmaniye’de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarda bir yıl içerisinde Şanlıurfa’ya 2 bin 54 tane köy evinin inşa edileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şu şekilde;

“Bir müjde de köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza vermek istiyorum. Şehirlerimizi bütünüyle yeniden inşa edeceğiz. 1 yıl içerisinde kalıcı konutları yetiştireceğiz. Bir müjde de köylerde yaşayan var. Köylerimizi de bir yıl içinde ayağa kaldırmayı hedefliyoruz. Osmaniye'de 1361, Adana'da 701, Adıyaman'da 8 bin 21, Diyarbakır'da 2 bin 927, Elazığ'da 386, Hatay'da 14 bin 141 köy evi yapılacak Kahramanmaraş'ta 12 bin135, Kilis'te 1002, Malatya'da 17 bin 990, Şanlıurfa'da 2 bin 54, Gaziantep'te 9 bin 130 köy evi inşa edilecek”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49