Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Valiliğinden konteyner kent açıklaması
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;06.02.2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ilimizde de hissedilen depremden dolayı, olayın ilk saatinden şimdiye kadar tüm ekiplerimizle sahada olarak depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz.

Evi yıkılmış ve ağır hasar gören vatandaşlarımızın konaklama problemlerini çözüme kavuşturmak birinci önceliğimiz. Şehir merkezine yakınlığı nedeniyle Haliliye ilçesi Ulubağ Mahallesi’nde yer alan arsa konteyner kent yapım alanı olarak belirlenmiştir
Bazı basın yayın organlarında, seçilen alanın yanlış olduğuna dair söylemlerde bulunulmaktadır.

Söz konusu taşınmaz 2014 yılında imar planında yapılaşma amacı barındıran teknopark alanı olarak arsa vasfı ile Hazine adına tescil edilerek Harran Üniversitesine tahsis edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48