Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa son sıradan kurtuldu

En az bir doz aşı yapılanların oranının en düşük olduğu Şanlıurfa, Türkiye'deki turuncu kategoride son sırada bulunan Şanlıurfa son sıradan kurtulduğu açıklandı.

Şanlıurfa Valili Abdullah Erintarafından aşılama oranını artırmak için bir süredir yoğun çalışmaların yapıldı.

Bu kapsamda, Şanlıurfa Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü, genç nüfusun büyük bir orana sahip olduğu şehirde gençlerin aşı yaptırmasını teşvik etmek amacıyla çalışma başlattı. 18-25 yaş gruplarında aşı yaptıran kişiler arasında her hafta yapılan çekilişle tablet ve bisiklet gibi hediyeler dağıtmaya başlayan kent yöneticileri, yaklaşık 1 ayda gençlere yönelik aşı oranını artırdı.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin;

“Urfa’lım istesin yeter ki, zoru kolay eder inan ki…Kıymetli hemşehrilerim,

Nihayet sonunculuktan kurtulduk!Ancak aşılama hızımızı daha da artırarak sarı ve mavi kategorilere behemehal geçmemiz lazım”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48