Öne Çıkanlar sosyal medya sanlıurfa urfa urfa haber İçişleri Bakanlığından 81 il Valiliğine yeni genelge!

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa sınırında etkisiz hale getirildiler

Türk Silahlı kuvvetlerinin terör örgütleri ile mücadelesi aralıksız sürüyor. Mücadele kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla teröristleri hain emellerine ulaşmadan etkisiz hâle getirmeye devam ediyoruz. Kahraman Mehmetçik, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49