Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa polisi 4 bin 378 kişiye ulaştı!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşları her türlü olumsuz olaya karşı bilgilendirmeye devam ediyor. Ekipler son zamanlarda artan dolandırıcılık olaylarına karşın sahaya indir.

Ekipler Suruç ilçesinde Mahalle Muhtarlıkları, Ptt ve Banka şubeleri, Lise dengi okullar, Halk eğitim merkezleri ve Aile sağlığı merkezleri, Milyoncular çarşısı ve Cumhuriyet Meydanında vatandaşları İletişim Yoluyla Dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Toplum Destekli Polislik faaliyetlerimiz kapsamında Suruç İlçemizde; " İNANMA DOLANDIRILMA " Mahalle Muhtarlıkları, Ptt ve Banka şubeleri, Lise dengi okullar, Halk eğitim merkezleri ve Aile sağlığı merkezleri, Milyoncular çarşısı ve Cumhuriyet Meydanında 4378 Vatandaşımıza ulaşılarak, İletişim Yoluyla Dolandırıcılık konusunda bilgilendirme çalışması yapılmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49