Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde iftar çadırı kurulacak
Ramazan ayına girilmesine bir gün kala vatandaşlar tüm hazırlıklarını tamamladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de ramazan ayı boyunca 13 ilçede belirlenen adreslerde ramazan çadırların vatandaşlara hizmete vereceğini ifade etti.
Konuyla ilgili sosyal medyada açıklamada bulunan Başkan Beyazgül; “Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Rahmet ve bereket iklimi olan Ramazan hayırla gelsin, hoş gelsin. 13 ilçemizde kuracağımız iftar çadırları hemşerilerimizin hizmetinde olacak.”
Büyükşehir Belediyesinin iftar çadırları;
AKÇAKALE
Akçakale Belediye yanı
BİRECİK
15 Temmuz Meydanı
BOZOVA
Bozova eski Anadolu lisesi
CEYLANPINAR
2 nolu sağlık ocağı bahçesi
EYYÜBİYE
Eyyüp Peygamber Makamı yanı
HALİLİYE
Rabia Meydanı
HARRAN
Hayati Harrani karşısı
HALFETİ
Büyükşehir Gençlik Merkezi karşısı
HİLVAN
Bağlar Mahallesi 701. Sokak
KARAKÖPRÜ
Şenevler Mahallesi saat kulesi parkı
SİVEREK
Kanlıkuyu Meydanı
SURUÇ
Suruç ilçe merkezi
VİRANŞEHİR
Viranşehir kültür merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49