Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Milli Eğitim banka promosyonu belli oldu

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt başkanlığında, Eyyübiye ilçe Milli Eğitim Müdürü, şube müdürleri ve Halk Bank şube temsilcilerinin katılımları ile Milli Eğitim personellerinin Banka Promosyon ücretlerinin yapılan görüşmeleri sonucunda protokol imzalandı.

Konuya ilişkin Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Eyyübiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personelinin Banka Promosyon ücretlerinin yapılan görüşmeleri sonucunda Halk Bank ile net 16.500 TL peşin olarak ödenmesinde anlaşmaya varılarak protokoller imzalanmıştır. Tüm personelimize hayırlı olsun.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49