Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır harran sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa merkezli telefon dolandırıcılığı operasyonu, 7 tutuklama

İl Emniyet Müdürlüğü, Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, telefonla aradıkları kişilere kendilerini hakim ve savcı gibi tanıtarak dolandırıcılık yapanların yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada Şanlıurfa Merkezli Akçakale ilçesinde ile Bursa ve Gaziantep ilinde 23 ekip 55 personelin katılımıyla şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda adresteki aramada, 8 adet telefon, 14 adet simkart, 2 adet micro sd kart, 3 adet flash bellek, 1 adet Relx marka eletronik alet, 1 adet Diz Üstü Bilgisayar, 28 Bin 400 TL,500 Dolar ele geçirildi. Olayla ilgili 13 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 7 şüpheli tutuklanırken 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlıların bu yöntemle 10 kişiyi dolandırarak 1 milyon 508 bin lira haksız kazanç elde ettikleri ayrıca 3 milyon 77 bin lira zarar önlendiği belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49