Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da otomobil köprüden uçtu: 2 ölü 1 yaralı!
Kaza, Siverek İlçesine bağlı Siverek-Kahta Yolunun 10'ncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Siverek istimametine doğru seyir halinde ilerlemekte olan 06 AV 8309 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak köprüden aşağıya uçtu.
Üstüntaş Kırsal Mahallesi mevkiinde bulunan köprüden aşağı düşen otomobil hurdaya dönerken, otomobilde bulunan sürücü Mehmet Emin Yalçın ve yanındaki Şeyhmus Yalçın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybederken araçta bulunan 13 yaşındaki Berat Yalçın ise yaralandı. Meydana gelen kazanın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri çağrıldı.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu yaptıkları ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan kazanın ardından olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet Emin Yalçın ve Şeyhmus Yalçın'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Siverek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49