Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da okullar tatil edildi
Şanlıurfa etkisini gösteren yoğun kar yağışı okulların tatil edilip edilmeyeceği sorularını da gündeme getirdi. Ara tatilin ardından başlayacak okullar Şanlıurfa ve ilçelerinde kar yağışı nedeni ile Pazartesi günü tatil edildi. Ayrıca Engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacak. Konuya ilişkin açıklamayı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından duyurdu.

Vali Ayhan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Değerli evlatlarım, öğretmenlerim; Tatilinizi 1️ gün daha uzattık.Yarıyıl tatili bitti ama il dışından gelecek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin güvenliği için 6 Şubat’ta okullarımız tatil. Bir gün daha kitaplarınızla ve yağan karla tatilin tadını çıkarın”

Ayrıca Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada;

"Kar yağışından dolayı il genelinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmî-özel örgün (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise) ve yaygın eğitim kurumları 06 Şubat 2023 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır." ifadeleri yer ald

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48