Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da milyonluk araçlar sular altında

Deprem bölgesinde etkili olan şiddetli yağış afete dönüştü ve can kayıplarına yol açtı. Şiddetli yağışlar sonrası oluşan sel nedeniyle Şanlıurfa'da 15 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi ise kayıp aranıyor.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi yanında bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Müze kapalı otoparkta bulunan 150 araçta hasar oluştu. Su tahliye çalışmasının sürdüğü otoparktaki bazı araçların birbirinin üzerine bindiği görüldü.

Sel sularından etkilenen yerler arasında Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nin kapalı otopark girişinin sel suları nedeniyle yaklaşık 150 araç sular altında kaldı. Araç sahipleri ise otopark önünde araçların biran önce sel suların tahliye edilip araçlarına kavuşmayı bekliyor.

OTOPARKTA 150 ARAÇ SULAR ALTINA

Otopark içeresinde yaklaşık 150 aracın kaldığını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş Genel Müdürü Levent Çelik,”Sel nedeniyle otopark su doldu, dünden beri sürekli tahliye etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İller Bankası'ndan yardım istedik bize bir makine gönderdiler.O makine ilse suyu tahliye etmeye çalışıyoruz Ama içeride aşırı derecede bir balçık var. Balçık temizlemek için içeriye motor pompa araçlar ile içeride çalışıyor. Bir an önce otopartaki balçıkları temizleyip vatandaşların araçlarını teslim etmek istiyoruz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49