Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da ikinci sel tehlikesi
Selde 17 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa'da 12 gün aradan sonra yeniden sağanak yağış etkili olmaya başladı. Akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış sonrası selin vurduğu bölgelerde inceleme çalışması yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni sel riskine karşı tüm araç ve ekipleriyle teyakkuz halinde olduklarını söyledi.
Akşam saatlerinde hafif şekilde başlayan yağmur, gök gürültüsüyle birlikte kuvvetli sağanak yağışa dönüştü. Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yerel yönetimler de kentte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kavşaklarda önlem aldı.
Şanlıurfa Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Şiddetli sağanak yağış ilimizde etkisini tekrar göstermekte olup, ekiplerimizin tamamı sahadadır. Gelen ihbarlar, ekiplerimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Can ve mal güvenliği açısından vatandaşlarımızın tedbirli olmaları önem arz etmektedir.’’ denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49