Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da hırsızlar kıskıvrak yakalandı
Olay Eyyübiye ilçesinde bulunan özel bir eğitim merkezinde gece geç saatlerinde özel bir eğitim kurumundan hırsızlık yapan şüpheliler Eyyübiye ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından fark edildi. Bekçilerin dur ihtarına uymayan hırsızlık şüphelileri kovalamaca sonucunda kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan M. C. (16), S.N.B. (16) ve M.A.Ç. (17) üzerlerinde özel eğitim kurumundan çaldıkları 1 adet AXEN marka 106 ekran televizyon, 1 adet lenovo marka dizüstü bilgisayar ,1 adet ASUS marka dizüstü bilgisayar ,1 adet Samsung marka cep telefonu ve 3 adet bilgisayar mousesi ele geçirildi.

Ayrıca şahıslardan M.C ve S.N. B. İsimli şüphelilerin daha önceden de hırsızlıktan kaydı oldukları öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler daha sonra Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49