Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da hayatını kaybeden Anne ve 2 çocuğu son yolculuğuna uğurlandı

Olay, Harran ilçesine bağlı Sıralı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir taziye için Kuruyer mahallesinde giden Ali İnan yönetimindeki 63 ABY 339 plakalı otomobil devrildi. Kazada sürücü Ali, eşi Zehra ile oğlu Süleyman ve İshak araçta sıkıştı. Araçta sıkışan anne, baba ve iki çocuğun kurtarılması için bölgeye AFAD, jandarma, emniyet sualtı grup amirliği ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri ile dalgıç polisler sevk edildi.

Otomobilin sürücüsü kendi imkanı ile kurtulurken, ekiplerce yapılan arama çalışmalarında, Seyit Süleyman (3), İshak (1,5) ve Zehra İnan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Cesetler otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otopsi işlemelerin ardından Anne ve 2 çocuğun cansız bedeni Morgtan alınarak Karaali mahallesi kırsal Bakırtaş Mahallesi getirildi. Burada kılınan namazın ardından Anne ve 2 çocuğu gözyaşları arasında defin edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49