Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da gök gürültüsü ve  sağanak başladı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın ( AFAD) uyarılarının ardından Şanlıurfa’da beklenen sağanak akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı.
Meteoroloji kentin bu akşamdan itibaren gök gürültülü sağanağın etkisi altına gireceğini belirtmişti. Beklenen yağış geldi.

Kent genelindeki gök gürültülü sağanak için Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da uyarı da bulundu ve "Kıymetli hemşehrilerim; Unutmayalım, tedbir hayat kurtarır. Sel, su baskını ve çeşitli olumsuzluklara karşı lütfen hepimiz dikkatli ve tedbirli olalım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48