Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da fıstık hırsızlık şebekesi çökertildi
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ( JASAT), Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde fıstık hırsızlığı yapan çetenin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa’da 2, Gaziantep’te 4 olmak üzere 6 fıstık hırsızlığını yapanların B.A. M.Y. ve G.A. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıslar, otomobille Şanlıurfa’dan Gaziantep’e giderken jandarma kontrol noktasında dur ihtarlarına uymayarak kaçtı.

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda şüpheli 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli B.A.’nın 75 suç kaydının olduğu ve 6 ayrı hırsızlık suçundan arandığı, Şüpheli M.Y.’nin 58 suç kaydının olduğu ve 13 suçtan arandığı, şüpheli G.A.’nın ise 5 suç kaydının olduğu tespit edildi.

Şahısların üzerinde ve kullandıkları otomobilde yapılan aramada; 32 bin TL, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 çuval fıstık ve otomobilin bagajında çalıntı olduğu tespit edilen 1 adet küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49