Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da çiftçilere 1 milyar 68 milyon lira destek sağlandı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Kirişci, afet bölgesinde bulunan Şanlıurfa’daki çiftçilere verilecek tarımsal destek ödemelerine ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Kirişci, deprem bölgesindeki 11 ile 425 bin 275 depremzede çiftçiye toplam 3 milyar 414 milyon 727 bin 606 TL ödeme yapıldığını kaydetti.
Şanlıurfa’da ise çiftçilere 975 milyon 555 bin TL’si mazot ve gübre desteklemeleri olmak üzere toplam 1 milyar 68 milyon lira destek sağlandığını dile getirerek, destek ödemelerinin de bugün hesaplara yatırılmaya başlandığını aktardı.

Bakan Kirişci konuşmasında şunları söyledi:
Deprem bölgesindeki 425 bin 275 depremzede çiftçimize toplam 3 milyar 414 milyon 727 bin 606 TL bir ödemeyi 11 ilimiz için gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Şanlıurfa özelinde ise 975 milyon 555 bin TL’si mazot ve gübre desteklemeleri olmak üzere toplam 1 milyar 68 milyon lirada Şanlıurfalı çiftçilerimizin hesabına geçmiştir.
Bu Şanlıurfa'nın ekonomisine âdete bir can suyu olacak ve üreticilerimizin ihtiyaçlarını karşılarken bütün esnafımız bütün ticari alanda faaliyet gösteren kardeşlerimizde bundan nasiplenecekler. Onlar için de hayırlı bereketli olsun”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49