Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da bıçaklanan çocuk hayatını kaybetti

Olay Haliliye ilçesi Rabia meydanında yaşandı. İddia göre, Rabia meydanında Suriye uyruklu 15 Muhammed Usame El Hamid isimli çocuk, Suriye uyruklu 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan çocuk ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk Ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası çalışma başlatan İl Emniyet müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri yürüttükleri titiz çalışma sonucunda olayın zanlıları olarak A.İ(16) ve İ.F.(17) yaşında 2 şüpheli gözaltına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49