Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da  avcılık eğitimden geçtiler!
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Eğitimler kapsamında Suruç ilçesinde verilen eğitimlere katılan personel sertifikasını aldı.
SURUÇ'TA AVCILAR EĞİTİMDEN GEÇTİ
Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından avcılık kursları düzenlenmeye devam ediyor. DKMP ekiplerinin Suruç ilçesinde vermiş olduğu eğitim kursunda avcı adayları hazır bulundu. Kursta avcılara av ve yaban hayvanlarını, yaşama ortamlarını, bunların korunmasını ve geliştirilmesini, av ve yaban hayatı yönetimi gibi bilgilerin yanı sıra av köpekleri, avda kullanılan yırtıcılar, sağlık bilgisi, ilk yardım, av silahlıları ve uygulaması, avcılığın tarihi felsefesi ve özü, av için gerekli bilgiler, avcılıkta ahlaki bilgiler, ekoloji bilgisi ve çevrenin korunması ve yurdumuzda av hayvanları başlıkları çerçevesinde kursiyerlere detaylı bilgiler veriliyor. Ayrıca kursta avcılığın, av turizminin, yaban hayvanlarının üretiminin, toplumun bilinçlendirilmesi, avcıların eğitimi, av ve yaban hayatına ilişkisi ile ilgili avcı eğitim kursu verildi. Yapılan eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olan adaylar ‘Avcılık Belgesi' almaya hak kazandı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
"Suruç ilçemizde açılan Avcılık Eğitim Kursu 23.10.2022 tarihinde kursiyerlerin bitirme sınavına katılımıyla son bulmuştur. Avcılık Belgesi sahibi olmak için kursa katılan kursiyerlerimize teşekkür eder, avcılıkla ilgilenen tüm vatandaşlarımızı bilinçli ve belgeli avcı olmaya davet ederiz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49