Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 81 ekip, 431 Polis ile FIRAT-2 Huzur Uygulaması

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde huzurun sağlanması için aralıksız sürüyor. 23 Kasım Çarşamba günü kentte FIRAT-2 Huzur Uygulaması gerçekleştirildi. 27 nokta ve 28 bölgede İş yerleri, park ve bahçelerde uygulama yapıldı. Yapılan FIRAT-2 Huzur Uygulamasına İl Emniyet Müdürlüğünden 81 Ekip ve 431 Personel katılım sağladı.

Uygulama sonucunda 4 bin 388 şahıs sorgulandı. Sorgulanan şahıslar arasından araması bulunan 8 kişi gözaltına alındı.

Aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca 50 adet fişek ele geçirildi. Bu konu ile ilgili 2 şahıs hakkında Adli işlem uygulandı. Denetlenen 117 iş yerinden 18’ine Mevzuata aykırı faaliyet gösterdiği için cezai işlem uygulandı.

Sorgulanan 1268 araç ve 157 motosikletten 25 araca 30 bin 003 TL idari para cezası uygulandı. Uygulamada 2 adet çalıntı motosiklet ele geçirilirken 3 araç trafikten men edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49