Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 5 siyasi parti il başkanı toplantı

ANAP Partisi Halil Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi Hayrettin Cidir, İYİ Parti Mehmet Fedai Çakmaklı, Demokrat Parti Mustafa Polat ve Yeniden Refah Partisi İsa Döğmeci, Şanlıurfa İl Başkanları İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanlığında bir araya geldi.

İl başkanlığında bir araya gelen Urfa il Başkanları Şanlıurfa’da yaşanan elektrik, ulaşım, trafik, yol vs. sorun ve sıkıntılara çözüm yolu bulmak için toplantı düzenlediler. düzenlenen toplantıların her ay düzenli şekilde devam edeceğini söyleyen İl Başkanları burada alınan kararları Urfa Basını ile paylaşacaklarını ifade ettiler.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan ANAP İl Başkanı Halil Aslan," Şanlıurfa'da bulunan bütün siyasi parti il başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunmak üzere bir çağrımız oldu sağ olsunlar bir çoğu katılım sağladı. Burada birlik beraberlik mesajı verdik. Ayrıca Kentin sorunları ele alındı. Bundan böyle her ay bir siyasi parti binasında toplanıp gündeme dair konuları el alıp Şanlıurfa için daha nasıl bir yol alabiliriz diye fikir alışverişinde bulunacağız ayrıca bir basın açıklaması ile Şanlıurfa kamuoyuna bildireceğiz "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49