Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da  28 Mayıs’ta ücretsiz olacak
Engelli bireylerin ulaşım ve erişim sıkıntılarını çözme noktasında sosyal projeler geliştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. Tur cumhurbaşkanlığı Seçiminde engelli ve yaşlı ortopedik engelli ve yatağa bağımlı hastaların da vatandaşlık görevlerini yerine getirebilmeleri için tüm imkanlarını seferber etti.
Konuya ilişkin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye sosyal medya hesabından yaptıkları duyuruda şu ifadelere yer verdi; ‘’Büyükşehir Belediyemize ait engelli (asansörlü) araçlarımız; 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın oy kullanacakları okullara transferlerini sağlayıp oy verme işlemi sonunda tekrardan evlerine ulaştırılmak üzere ücretsiz olarak görevlendirilmiştir. Lütfen; 0530 042 17 00 no'lu iletişim numarasından kayıt yaptırın.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49