Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 15 Temmuz basın açıklaması

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Ahmet Kaytan, Karaköprü belediye Başkanı Metin Baydilli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şanlıurfa il Müdürlüğüne Hasan Bilici, ilçe belediye başkan vekilleri yanı sıra Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz katılım sağladı.


Vali Ayhan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin destansı bir şekilde önlenmesinin altıncı yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını kaydetti.

Türk tarihinin en karanlık zamanlarından birini 6 yıl önce yaşadıklarını ifade eden Ayhan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
Milletin azim ve kararlılığıyla milli iradeye sahip çıkmak adına Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla herkes sokağa çıktı. O zamanları hep beraber yaşadık. Dolayısıyla bu milletle ne kadar gurur duysak azdır. Aynı azim ve kararlılıkla FETÖ terör örgütü gibi karanlık odaklara ders vermek adına yine o heyecanı ve o geceki duruşu güzel bir şekilde aktarmamız lazım. Asıl olan milli birlik ve beraberlik anlayışını artırmaktır. Darbe girişimine kalkışanların hain emellerini milletimize bir kez daha izah etmemiz lazım. Bir daha böyle acı hatıralar yaşamamak adına bunları çocuklarımıza, gençlerimize ve milletimize en iyi şekilde anlatmamız lazım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49