Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir'den Adıyaman'a Araç Sevkiyatı

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana Adıyaman'da sürdürülen arama ve kurtarma çalışmalarına lojistik destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgeye çok sayıda iş makinası sevk etti.

Arama kurtarma çalışmalarının ardından enkaz kaldırma çalışmalarına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Lojistik desteğin her gün devam ettiği Adıyaman'da çalışmalara katılan ekipler belirlenen alanlardaki enkaz yığınlarını kaldırmayı sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları doğrultusunda Adıyaman'a lojistik desteğin yanı sıra bölgeye yaşam malzemesi gönderiliyor.

Depremde yaraların sarılması için el birliği ile bölgede sürdürülen çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bölgeye lojistik ve yaşam malzeme desteğinin devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49