Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Bilim Şenliği
Şanlıurfa’da genç yeteneklerin keşfedilmesine yönelik kent merkezinde ve ilçelerde robotik kodlama atölyeleri kurarak gençlere hizmet veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde ‘’Bilim Her Yerde’’ projesi kapsamında bu yıl ‘’Kültürümüzü Bilimin Işığında Keşfedin. Bilimle Güçlenen Şanlıurfa, Depreme Dayanıklı Gelecek’’ temasıyla düzenlenecek olan 4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği 25-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.
Afet bölgesinde yaşayan çocukların sosyal yaşama uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Şanlıurfa Valiliği, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Harran Üniversitesi, STEM Eğitimcileri Derneği, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 25-27 Mayıs tarihleri arasında Arkeoloji Müzesi önündeki alanda gerçekleşecek olan şenlikte gençler hünerlerini sergileyecek.
Bilim Şenliğinde; yarışma, atölye çalışmaları, söyleşi ve gençler tarafından hazırlanan farklı etkinlikler yer alacak. Şanlıurfa Arkeoloji müzesi önündeki alanda gerçekleşecek olan etkinlikleri 09:00 ila 18:00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine açılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49