Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Sandıklar kapandı! Oy sayımları başladı

Tüm Türkiye 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için saat 08.00’den itibaren oy kullanmak için sandığa gitti. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı için yarıştığı seçimde seçmenler saat 17.00’ye kadar kurulan sandıklarda oy kullandı.

Şanlıurfa ve ilçelerinde de yaklaşık 1 milyon 219 bin 445 seçmen kurulan 4 bin 89 sandıkta oy kullandı.

SANDIKLAR KAPANDI, OY SAYIMI BAŞLADI

Yüksek Seçim Kurulu tarafında alınan kararla Türkiye geneli saat 17.00 ile sandıklar kapandı, oy sayımına geçildi.

EN FAZLA OY ALAN CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEK

2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oy alan Cumhurbaşkanı adayı yeni Cumhurbaşkanı olarak seçilecek. Yeni Cumhurbaşkanı’nın Recep Tayyip Erdoğan mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu mu olacağı merak konusu oldu.

YURT DIŞI OYLARIYLA BİRLİKTE SAYILACAK

Yurt dışında kullanılan oy pusulaları, uçaklar ve diplomatik kuryelerle Türkiye'ye getirildi. Ankara'daki Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu'nda saklanan oylar, diğer oylarla eş zamanlı açılarak sayılmaya başlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49