Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Partisinden istifa ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek bürosu açtı

Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde görevlerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.

AK Parti’nin seçim çalışmalarına da katılarak destek veren Aslan, 28 Mayıs’ta yapılacak 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Anavatan eski İl Başkanlığını bürosunu Recep Tayyip Erdoğan için seçim bürosuna çevirdi.

Büronun açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Hikmet Başak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Meclis Üyeleri, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kendilerini yalnız bırakamadıkları için milletvekillerine ve vekillere teşekkür eden Halil Aslan; “ Türkiye’nin etrafında dış ülkeler falan hepsi onların derdi sıkıntısı hepsi sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmuştur. Bizde pazar günü gerçekleştirilecek seçimde sayın cumhurbaşkanımıza destek vererek onu tekrar cumhurbaşkanı yapacağız. Tabi ki bazı sıkıntılar olur eleştiriler olur ama önemli olan memleketimize sahip çıkmamız ve birlikte el ele verip Şanlıurfa’mıza güzelce hizmet vereceğiz” dedi.

Desteklerinden dolayı Halil Arslan ve kadrosuna teşekkürlerini ileten AK Parti Milletvekili Hikmet Başak; “Halil başkana ve kadrosuna bize geçtiğinden dolayı bize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Pazar günkü seçime bir düğüne gider gibi gideceklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri; “Biz pazar günü sandık başına gittiğimiz de adeta bir düğüne gider gibi düğünümüze gideceğiz eşimizin dostumuzun kapısını çalacağız soracağız oy kullanmadıysa ikna edip oy kullandıracağız. Bir oy demeyelim bir oy bir oydur deyip oylarımızı kullanacağız. Kendi davamıza sahip çıktığımız gibi kendi oyumuza da sahip çıkacağız. İnanıyoruz ki pazar günü biz düğün evi kurarken onlar yas evi kuracak. Hepimizin sorumluluğu çok ondan dolayı hepimizin bir Recep Tayip Erdoğan’ız kendimizi öyle göreceğiz. Biz inanıyoruz ki önümüzde ki süreç içerisinde Şanlıurfa değerli vekillerimizle beraber Şanlıurfa’da çok güzel işlere imza atacağız ben yok biz var düşüncesiyle hareket edeceğiz. Sizlerde çok teşekkür ederim geldiniz davamıza güç katınız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49