Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Pandemi nedeni ile iş yapamaz durma geldiler
Türkiye’de koronavirüs salgını görüldüğünden bu yana başta sağlık olmak üzere ekonomiyi de olumsuz etkiledi. Getirilen kısıtlamalar birçok sektörü olumsuz etkilerken, bunlardan bir tanesi de öğrenci ve personel taşımacılığı yapan servis sektörü oldu.
Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kaz, pandemi sürecinde servisçilerin yaşadığı sorunlara değindi.
“TÜM SERVİSÇİLER KONTAK KAPATTI”
Çağdaş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kaz, yaptığı açılamada şu ifadelerde bulundu; “pandemi süreci öncelikle servisçileri çok olumsuz etkiledi. Tüm servisçiler kontak kapattı. Şuanda bizim işlerimiz okullar öğrenciler üzerine onların taşımacılığını yapıyoruz. Eğitime ara verilince otomotikmen bizim işlerimizde sekteye uğradı. Şimdi ise okulların açılması ile ilgili net bir şey yok bir belirsizlik var. Süreç böyle devam ederse bizim için durum kötüye gidiyor. Şuanda fabrikalar var ama buda bizi kesinlikle kurtarmıyor. Pandemi sürecinin başlamasıyla servisçiliği bırakan çok sayıda arkadaşımız oldu. Biz Urfa’nın en eski firmalarındanız. Yıllardır bu işi yapıyoruz fakat yeni olan firmalar var onlar bu süreçte ayakta duramadılar. Şuanda eskiye oranla biraz canlanmış olsa da bu işi bırakan çok arkadaşımız oldu” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49