Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Overlokçular yollara düştü
Şanlıurfa'da genellikle yaz aylarında mahalle ve sokak arlarında seyyar overlokçular gezerek halı kenarı ve paspas kenarını dikiyor.
Şanlıurfa'da evlerde Yaz temizliği yapılırken halı kenar ve paspaslarda oluşan bozulmaları Mahalle ve sokakta arabayla gezen seyyar  overlokçular tarafından tamir edilir. Yaz ayın gelmesiyle birlikte seyyar overlokçular piyasaya çıkar. Arabayla sokak sokak gezen overlokçular  açtıkları bant kaydıyula. " halı kenarına, pas pas kenarına overlok çekilir, 5 dakikada yapılır. hemen teslim edilir. " diye devam ederler.
Seyyar Overlokçuluk yapan Hasan Atlım, Yaz ayı gelmesiyle birlikte il merkezi ve ilçeleri tek tek gezdiğini belirten Atlım," Bizim meslek daha çok yazın olur kadınlar yaz aylarına doğru evde genel temizlik yaparken evde bulunan halı kenarları ve pas paslarda oluşan yırtılma ve bozukluğu gidermek isterken biz devreye giriyoruz müşterinin ayağına kadar gidiyoruz, İlk bahar aylarından sonlara doğru işe başlıyoruz kış girinceye kadar devam ediyoruz ben İl merkezi, ilçeler bunlar bitti mi çevre illerine gidiyorum halı kenarı be pas pasları tamir ediyoruz 2,5 lira ile ,3,5 lira arasında fiyatları değişiyor"dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşegül 7 yıl önce

05464560248 bana dönermisiniz

Avatar
Şükran yıldırıö 5 yıl önce

Bana acil ovarlokçu lazım yardımcı olur musunuz

Avatar
Fatoş 4 yıl önce

Numaranızı gönderirmisiz

Avatar
Fatoş 4 yıl önce

Numaranızı gönderebilirmisiz

Avatar
Sibel 4 yıl önce

Halilari kesermisiniz yeni ev icin

Avatar
Sibel 4 yıl önce

Halilari kesiyomusunuz yeni ev icin

Avatar
Emine 12 ay önce

Size nasıl ulaşabilirim bilirim

banner24

banner49