Öne Çıkanlar Başkan Ekinciden Çiftçilere Jest sosyal medya metamfetamin Delioğluna silahlı saldırıda yeni bir gelişme daha Karaköprülüler dikkat Sular kesilecek

Bu haber kez okundu.

Orman muhafaza memurlarına silah eğitimi verildi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde, ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim verildi.

Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı Atış Poligonunda Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ve Merkez Orman İşletme Müdürlüğü’nde silah taşıma ve kullanma yetkisi olan Şube Müdürü, İşletme Müdürü, Şefler ve Orman Muhafaza Memurlarına Silah eğitimi verildi.

Orman Bölge Müdürlüğü personeli, Genel Müdürlüğün talimatları doğrultusunda, ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele bakım, emniyet ve atış konularında eğitim aldılar.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı'nın da katıldığı atış eğitiminde; silah bakımı ve temizliği, atış öncesi ve atış esnası güvenlik tedbirleri, güvenli silah taşıma ve atış sonrası temizliği konularında personel eğitim aldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Eğitmenlerince eğitimde teorik olarak tabancaların tanıtımı, tabancaların özellikleri, yasal mevzuat ile tabanca sökme, takma ve ateşleme, 10'ar atış ile hedefi vurma uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49