Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber zam sanlıurfa tazıye

Bu haber kez okundu.

MüdürUlucan, Özel çocukları ağırladı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Engelliler Koordinasyon Yaşam Merkezi Müdürü Habib İpar, Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve görevli personel ile “Özel Çocukları” makamında ağırladı.
Emniyet Müdürü Ulucan, polisi ve polislik Mesleğini çok seven Özel çocuklara polis üniforması hediye etti. “Özel Polislerimiz" Müdürü Ulucan, tekmil ve kep selamıyla karşıladılar, görüşme boyunca keyifli anlar yaşandı.
Ayrıca ziyaret esnasında İl Emniyet Müdürü Ulucan “ Özel Polislerimize “ özel görevler de verdi. Heyecanları yüzlerine yansıyan özel çocukların, yaşadıkları sevinç ve heyecanı İl Emniyet Müdürü Ulucan’a teşekkür ederek dile getirdiler.
Ziyaret sonunda, Özel Polislerimiz ile hatıra fotoğrafı çekilirken Müdür Mehmet Murat Ulucan, Özel bireylerin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşama doğrudan girmelerini sağlama adına hepimizin önemli görev ve sorumlulukları var, bu çerçevede onların bir gün değil her gün yanlarında olacağız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49