Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Müdürü Gülüm  aci servisleri denetledi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Hastane acil servislerinde verilen hizmetleri yerinde görüp, sağlık personeliyle de bir araya gelerek çalışanların istek ve önerilerini dinledi. Ziyaretler esnasında hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, hastalara acil servislerden aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili istek ve önerileri olup olmadığını sorarak görüşlerini aldı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm “içinde bulunduğumuz kış aylarında özellikle çocuklarda oluşan mevsimsel rahatsızlıkların fazla olması nedeniyle acil servislerde başvuru oranında artışlar gözlemledik, bizde bu mevsimsel rahatsızlık nedeniyle hastanelerimize başvuran hastalarımızın olabilecek aksaklıkların önüne geçebilmek adına yerinde inceleme ve değerlendirme çalışmaları yaptık.Hastane acil servislerinin büyük fedakarlık gerektiren bir çalışma alanlarıdır ve 24 saat kesintisiz hizmet verilmektedir. Sağlık hizmeti sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla hasta ve yakınları ile görüşerek verilen hizmetlerinin memnuniyetini sorguladık, sonrasında çalışanların da görüşlerini alıp tüm yönleri ile değerlendirmeler yapacağız. Bizim ana hedefimiz “Etkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak, halkımıza aynı standartlarda, etkili, kaliteli, eşit ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunarak bunun sürekliliğini sağlamaktır" ifadelerini kullandı.

Müdür Gülüm, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça acil servisleri meşgul etmemelerini istedi.

Vatandaşların hastaneye gelmeden önce randevu almaları ve randevularına uymaları konusunda uyarıda bulundu. Hastane ve diğer sağlık kurumlarında sağlık hizmetinin aksamaması adına vatandaşlarımızın "MHRS" üzerinden randevu almalarını öneriyoruz "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49