Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Müdür Kösalı, Bittiğinde 300 bin dekar tarım arazı sulanabilecek

DSİ GAP 15 Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı, Mardin Depolaması Cazibe Sulaması Şebeke inşaatı şantiye ve inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kösalı, Mardin depolaması cazibe sulaması yapım işinin bitirilmesi ile 300 Bin dekar tarım alanının sulanacağını söyledi.

Projenin tüm aşamalarının tamamlanması neticesinde 2022 birim fiyatları ile ülke ekonomisine yıllık 307 Milyon TL katkı sağlanmasının hedefleniyor. Mardin Depolaması Cazibe Ana Kanalı ve Şebeke inşaatının tamamlanmasıyla Mardin İli Kızıltepe İlçesine ait 300 Bin dekar arazi sulanacak

Şanlıurfa DSİ GAP 15 Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Bölge Müdürümüz Ali Naci Kösalı ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte tamamlandığında 300 000 dekar tarım arazisinin sulanacağı Mardin Depolaması Cazibe sulaması Şebeke inşaatı şantiye ve inşaat alanında incelemelerde bulundu”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48