Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı sulul Urfada Otomobil Takla Attı İtfaiye Yeni Yangın Muslukları Takılacak Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor

Bu haber kez okundu.

Müdür Gülüm, yaralı  güvenlik görevlilerini ziyaret etti

Dün Birecik Devlet Hastanesinde görevi başında darp edilen Sağlık personeli ve Güvenlik Görevlilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Hastane yönetiminden son durumları hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Gülüm Yaptığı açıklamada, yapılan çirkin saldırıyı kınadığını belirterek, “Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Şiddet asla kabul edilemez. Sağlık hizmetleri kamu adına kesintisiz sunulan özellikli bir hizmettir. Sağlıkta şiddet aynı zamanda kamu yararına karşı yapılmış bir eylemdir. Zorlu geçirdiğimiz pandemi sürecinden bu yana vatandaşlarımıza hizmet sunma gayretiyle çalışan Sağlık Personellerimizin şiddete maruz kalması asla kabul edilemez. Görevi başındaki meslektaşlarımıza karşı gerçekleşen çirkin saldırı sonrasında adli süreç başlatılmıştır. Sayın Valimiz süreci bizzat takip etmektedir. Yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49