Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Motorine ikinci indirim geliyor
Benzin fiyatı ve mazot litre fiyatı, brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmayla birlikte indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermeye devam ediyor.
Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre akaryakıta yeni bir indirim daha geliyor. Brent petrol tarafında yaşanan düşüşte Fed'in şahin tutumları etkili olurken, bu gece yarısından itibaren (23 Şubat 2023)akaryakıt fiyatları için yeni bir indirim daha bekleniyor.
Bugün benzine gelen 48 kuruşluk indirimin ardından, Motorine de 24 Şubat 2023 Cuma gününden (bu gece yarısı) itibaren 63 kuruşluk indirim bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49