Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

MHP Urfa Milletvekili adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) , 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için belirlediği Şanlıurfa milletvekillerini tanıttı.

Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleştirilen milletvekili tanıtım toplantısına, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, il teşkilat ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, selamlama konuşmasını yaparak 14 Milletvekili adayını tanıttı.

YAPILAN BU SEÇİM TÜRKİYE’Yİ İKİNCİ YÜZYILA TAŞIYACAKTIR

MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz,”Geçmişten bugüne yapılan seçimlerin anlamı dışından Türkiye’mizin yüz yılına girerken yapılan ilk seçim olma sebebiyle bir kat daha fazla öne arz etmektedir. Türküye Cumhuriyetinin yüzüncü yılında yapılacak olan bu seçim Türkiye’nin iki asra nasıl başlayacağı konusunda çok önemli bir belirleyici seçim olacaktır. Sizin verdiğiniz oylarla 2018 yılında TBMM ‘de gücümüzün yettiği kadar sizleri temsil etmeye çalıştık, Zaman zaman mecliste Şanlıurfa’nın sorunlarını dile getirdik. Zaman zaman yine milliyetçi harekât partisi içinde bize verilen görevlerle genel politikalarla ve dünyadaki değişmelerle ilgili gündemdeki konuları sürekli işledik. Sürekli muhalefet tarafından eleştirtilen bir hükümet modeli ama aslında bütün dünyada uygulanan çok seri kararlarla Türkiye’nin geleceğiyle ilgili adım atılması gerektiğinde çok hızlı bir şekilde karar alabilen bir hükümet sistemidir. Bu yüz yıla en çok adapte olabilecek bir hükümet olacak. Muhalefet ne yapacak hep eleştiri yapacak çünkü çözüm yolunda ortaya koydukları hiçbir projeleri yok”dedi.

İşte MHP Milletvekili adayları

1- İbrahim Özyavuz

2- Halil Bakış

3- Halit Yıldız

4- Osman Mutlu

5- Mehmet Arpacı

6- Mahmut Nedim Polat

7- Kemal Güneş

8- Havva Birsen Değer

9- İsmail Akçakaya

10-Mustafa Aygırcı

11- Ali Kurt

12- Ahmet Ergün

13- Hasan Koruk

14- Hakkı Kaya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49