Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Mehmet Ali Cevheri beşinci seçim bürosunu açtı

Her gün Şanlıurfa'nın farklı bir noktasında temaslarını sürdüren milletvekili adayı Cevheri, gittiği her yerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istiyor. Bugün Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçelerine bağlı Eyyüp çarşısı ve spot pazarı esnafı ile bir araya gelen Cevheri, 14 Mayıs genel seçimlerinin önemini anlatarak özellikle gençlere destek vermeleri konusunda çağrıda bulundu.

Cevheri, “Gittiğimiz Her Yerde Partimize Olan Sevgi İle Karşılanıyoruz”

Esnaf ziyaretlerinin ardından Eyyübiye ilçesinde bulunan İmam Bakır Mahallesinde 5. Seçim bürosunu açan Cevheri, 14 Mayıs'a sayılı günler kaldığını dile getirerek, “Haliliye ve Eyyübiye esnafını ziyaret edip, İmam Bakır Mahallesinde 5. Seçim büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Günümüz bereketli olsun. Gittiğimiz her yerde partimize olan sevgi ile karşılanıyoruz. Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.

Seçim bürosu açılışına, AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49