Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Mardin'de yaralandı: Urfa'da sağlığına kavuştu

Pompalı tüfekle bir süre oynadıktan sonra elinden düşüren 22 yaşındaki Ümran Karakoç, pompalı tüfekten çıkan saçmalarla elinden yaralandı. Olay sonrası Mardin Devlet Hastanesine kaldırılan genç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralı, Mardin 112 ekiplerince Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Hizmet Binasına nakledildi. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan hasta, acilen ameliyata alındı.

Bu tür vakaları bölgede başarıyla gerçekleştiren El Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Numan Atılgan, operasyonla ilgili şunları söyledi; “Mardinden kabul ettiğimiz hastamızın sağ elinde ciddi doku kaydı ve dolaşım problemi vardı. İlk ameliyatı 6 saat sürdü, damarları tamir ederek kan dolaşımını sağladık. 4-5 gün kan dolaşımı takibi yaptıktan sonra, Elinde ciddi bir doku kaybı bulunan hastamıza ikinci operasyonu gerçekleştirdik. Hastanın uyluğundan aldığımız serbest dokuyu eline başarıyla naklettik. Ameliyat sonrası 10. gündeyiz, takiplerinde hiçbir sorun yaşamadık. Hastamızın üç gün içinde taburculuğunu planlıyoruz.” dedi.

Mardin’den Şanlıurfa’ya elinin kesilmesi için gönderildiğini fakat buradaki başarılı ameliyatla elinin kesilmeyerek tekrar sağlığına kavuştuğunu belirten Ümran Karakoç ise ameliyatını gerçekleştiren ekibe teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48