Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Maliye Bakanı olan Nebati’nin Memleketi Şanlıurfa’da büyük sevinç
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne 1 yeni isim girdi. Kabinede yapılan değişiklik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.Yayımlanan karara göre, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Bakan olarak atandı.
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Nureddin Nebati'nin, Maliye Bakanlığı'na getirilmesi baba ocağı Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, büyük bir sevnçle karşılandı.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Viranşehir ilçemizden ilk kez bir kişinin bakan çıkmasından dolayı çok gururlu ve sevinçliyiz. Ekonomimizi çok iyi yerlere getireceğine inancımız vardır. Dün geceden bu yana sevinçten yatamaktayız”dedi.
Viranşehir'de yaşayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin akrabalarının ise halen ilçede çiftçilik yaptığı öğrenildi.
Eski Bakan Lütfi Elvan, canlı yayında görevini Nureddin Nebati’ye devretti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48