Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam madde

Bu haber kez okundu.

Liseler Arası Spor Turnuvası Başladı

Büyükşehir Belediyesi Yenice Amatör Spor Tesislerinde başlanan futbol turnuvasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, il Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mahmut Kırıkçı Bölgesel Hakem Kurulu Başkanı Bilal Kutlu, ASKF Şube Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Adnan Yükselir, okul yöneticileri, spor yazarları, spor yorumcuları ve gazeteciler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Spora ve Sporcuya her zaman destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'daki gençlerin spor aktivitelerine katılması için kentte 5 ay sürecek olan ödüllü 'Spor Turnuvası'na start verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Gençlik Spor Şube Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize edilen futbol turnuvası Büyükşehir Belediyesi Yenice Amatör Spor Tesislerinde Eyüp Göncü Lisesi ile Özel Çözüm Temel Lisesi karşılaşmasıyla star verildi. Turnuvaya katılan 29 takım arasında şampiyon olan takım kupaya sahip olacak.

8 branşta sporcuların yarışacağını belirten Başkan Çiftçi: "Gençler bizim için çok kıymetlidir. Öğrenci kapasitemizin, eğitim kalitesinin yüksek olduğu bir turnuva olacak. Spor centilmenliktir. Saygı ve sevgi içerisinde geçmesini diliyorum" diyerek emeği geçenlere teşekkür ederek takımlara başarılar diledi.

Konuşmanın ardından maçı izleyen Başkan Çiftçi, gençlerin heyecanına ortak oldu. Yenice Amatör Spor Tesislerinde 'Spor Turnuvası'nın ilk maçında Eyüp Göncü Lisesi, Özel Çözüm Temel Lisesini 6-0 yendi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırSporLıse
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49