Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfalı Kadınlar İhtiyaç Sahibi Aileler için kıyafet dikiyor Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edilecek Açıklamasına Yanıt 2.5 milyon esnafın yüzü gülecek mac

Bu haber kez okundu.

Komşu indirime gitti: Sıra Şanlıurfa’da
Şanlıurfa’nın komşu ili olan Gaziantep’te Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresinin 2'nci Olağan Toplantısında alınan karar ile su ücretine yüzde 10 indirim yapıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin daha öncede suya yüzde 27 indirim yapmıştı. 2'nci Olağan Toplantısında alınan karar ile su ücretine yüzde 10 indirim yapılmasıyla suya yüzde 37 indirim yapılmış oldu.
ŞANLIURFA’DA SU FATURALARI ELEKTRİK FATURALARINI GEÇTİ
Şanlıurfa’da Su faturalarının elektrik faturasından fazla yada elektrik faturasıyla yarış hale geldiği sosyal medyada gündem olmaya başladı.
Kentte yüksek gelen su faturaları tepkileri beraberinde getiriyor. Bu konuda vatandaşlar eleştirilerini sosyal medya hesaplarından gündeme getirmeye çalışırken, hem Büyükşehir hem de ŞUSKİ Genel Müdürlüğü sessizliğe büründü.
Vatandaşlar komşu ilde yapılan su indirim Şanlıurfa’da da yapılmasını istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49