Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Kısas kültür merkezi hizmete giriyor
Haliliye Belediyesi tarafından Kısas Mahallesine Kültür Merkezi kazandırıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kısas Mahallesinde bulunan atıl durumdaki eski belediye binası için çalışmalar başlatıldı. Yürütülen hummalı çalışmalar sonucu bina, Kültür Merkezine dönüştürüldü. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere vatandaşlara kültürel faaliyetleri yürütebilecekleri ortam sunulan Kültür Merkezinde çalışmalar tamamlandı. Hem mahallenin hem de bölgenin kültürel faaliyet noktasındaki eksikliğini karşılayacak olan bina, Kısas Kültür Merkezi olarak hizmet verecek. Kültür Merkezinin içerisinde ise Müzik Sınıfı, Bilgisayar Kursu, Dikiş Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, 45 kişilik Okuma Salonu ve 15 kişilik Derslik ile Kısas Mahalle Muhtarlığı yer alacak.

Kısas Mahallesinde kazandırılan Kültür Merkezi için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Davut Ersöz, “Atıl durumda olan eski belediye binasını Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kültür Merkezi ve Muhtarlık olarak Kısas’ın hizmetine sundu. Kısas halkı adına Başkanımıza çok teşekkür ederim, sağ olsunlar var olsunlar” diye konuştu.

Vatandaşlar ise Kültür Merkezi ile gençlere vakit geçirebilecekleri ortam sunulacağını ifade ederek, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49