Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Kanser Ameliyatlarında Vatandaş Şanlıurfa’yı Tercih Ediyor.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ileri düzey yumurtalık kanseri ameliyatı cerrahi onkoloji doktorları tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Onkoloji Uzmanı Op. Dr. Halil Türkan yaptığı açıklamada,

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde cerrahi onkoloji uzmanı olarak yaklaşık 1 yıldır görev yapıyorum. Bu süreçte gerek Şanlıurfa il ve ilçelerinden, gerekse de çevre illerden kanser tedavisi için hastanemize başvuran hastalarımıza gerekli olan tüm tedavisi başarıyla uygulanmaktadır. Kanser hastalığının tanı ve tedavi aşamasındaki kullanılan son teknolojik cihazlar hastanemiz bünyesinde olup bunları her biri alanında uzman saygı değer hocalarımız tarafından başarıyla uygulanabilmektedir. Kanser hastalarının ameliyatının yanında kemoterapi ve radyoterapi tedavisi de başka illere gitmeden Şanlıurfa'mızda uygulanabilmektedir. Tiroid bezinden, memeden kaynaklı kanserlerin ameliyatları hastanemizde başarıyla yapılabildiği gibi deneyim ve ekip gerektiren yemek borusu, mide, kalın barsak, karaciğer, pankreas ve yumurtalık kaynaklı kanserlerin de ameliyatını da oluşturduğumuz ekip arkadaşlarımızla başarıyla yapılmaktadır. Örneğin 6 gün önce yumurtalık kaynaklı ileri evrede kanseri olan hastamıza Sitorediktüf cerrahi dediğimiz zorlu ve sabır gerektiren ameliyatını başarıyla yaptık ve aynı seansta karın içinde ısıtılmış sıcak kemoterapi verdik. Bu hastamızda olduğu gibi diğer kanser hastalarımızda da son teknoloji ve güncel tedavi yöntemlerini hastalarımıza uygulamaktayız.

Kanser hastalığı tanı alındığında hastalar psikolojik manada çöküntüye uğradığı gibi bu rahatsızlık maddi, manevi yük getiren bir durum söz konusu olabilmektedir. Biz cerrahi onkoloji hekimleri olarak alanında kendini kanıtlamış hocalarımızdan öğrendiklerimizi siz halkımıza uygulamak için görevliyiz. Bu konuda halkımızın kanser hastalığının tedavisinin ilimizde başarıyla uygulandığını belirtmek isterim”dedi.

Ameliyata giren diğer doktorumuz Cerrahi Onkoloji Uzmanı Op. Dr. Ümit Mercan ise,

Ekip arkadaşlarımızla birlikte Şanlıurfa'da ileri düzey kanser Cerrahi ameliyatlarını da artık burada yapıyoruz. Hala yapmaya devam ediyoruz. Laparoskopik cerrahiler olsun, karın içi sıcak kemoterapi dediğimiz ileri düzey daha büyük merkezlerde büyük hocalarımız tarafından yapılan cerrahileri artık Şanlıurfa'da biz de aynı başarıyla burada gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Şanlıurfa'da bu tip cerrahileri önerdiğimiz, bu tip cerrahiler gereken hastalarımızla görüştüğümüzde hastalarımızın aklında Şanlıurfa’da böyle ameliyatlar olur mu kaygısı yaşamaktalar. Yaptığımız başarılı ameliyatlar sonrasında hatta çevre illerden de artık tarafımıza hastaların geldiğini bize başvurduğunu görür olduk. Ayrıca bunun dışında sosyal medyadan olsun bizlere birçok hastamız ve hasta yakınlarımız Türkiye'nin her yerinden 7-24 bize hasta ile ilgili sıkıntılarını tahlillerinin sonuçlarını paylaşıyorlar dedi.

Hatta bir kısmı bizim yaptığımız sonuçlardan etkilenip buradan ameliyatlarını olmak için bize başvuran hastalarımız da var. Şanlıurfa’da en ileri düzey cerrahi yöntemleri artık burada hastanemizde uygulayabiliyoruz. Hastalarımızın bizleri tercih etmesi durumunda da elimizden geldiğince tedavilerini en üst düzeyde burada alacaklarından da kuşkusu olmasın dedi.

Ameliyatı gerçekleşen hastanın yakını, “Benim annem kanser hastasıydı Biz ilk olarak bu hastaneye geldik. Halil Türkan hocamıza uğradık. O bize ameliyatın nasıl geçeceği konusunda bilgiler verdi. Bizim maliyet açısından dışarı çıkabilecek gücümüz yoktu. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi bize tedavi imkânı verdi. Hastane yetkililerine ve Hocalarımıza çok teşekkür ederiz. Annemin ameliyatı başarı ile gerçekleştirdi. Şu anda durumu gayet iyi bu durumdan çok memnunuz çok teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48