Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Kaçar, “Şanlıurfalılar Cumhurbaşkanımızın Arkasında, 1’nci Turda İşi Bitireceğiz”

Sabahın erken saatlerinde Kırsal Mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren Kaçar, geceleri de Seçim bürosuna gelen konukları ile bir araya geliyor.

Ziyaretleri kapsamında Haliliye ilçesine bağlı Cullap bölgesindeki Kalecik ve çevre mahalleleri ziyaret eden Kaçar, burada bir değerlendirmede bulundu.

Her gün farklı bir yerde vatandaşlarla bir araya geldiğine değinen Milletvekili adayı Kaçar, “Şanlıurfalılar, oyuna sahip çıkılarak Şanlıurfa’daki en önemli değerimiz olan birliğimize, beraberliğimize ve huzurumuzun devamı noktasın da tercihini ortaya koyacaktır” dedi.

Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu güvenden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaçar, “ Haliliye ilçemize bağlı kırsal mahallelerimize ziyaretlerimizi yoğun bir şekil de devam ettiriyoruz. Bugün de kalecik bölgesindeyiz, geçen haftalar da Çamlıdere bölgesinde yoğun bir şekil de çalışma yaparken bugün de bu bölgemizi ziyaret ettik. Öncelikle vatandaşlarımızın partimize karşı ilgi ve alakaları Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenleri bizi mutlu ediyor. Türkiye önemli bir dönemeçte bu seçim Türkiye’yi ileriye taşıması için çok önemli bir adım. Şanlıurfa bu güne kadar bütün seçimlerde bize ciddi anlam da destek verdi ve bizim Türkiye vizyonumuza bizim Türkiye ile ilgili hedeflerimize büyük katkı vererek bizim ile omuz omuza yürüdü. Ben inanıyorum ki 14 Mayısta Şanlıurfalılar yine aynı istikamet de Sayın Cumhurbaşkanımızın 1’inci tur da seçilmesine büyük katkı verecek. AK Parti yine mecliste çoğunluğu elde ederek güçlü bir irade ortaya koyar. Şanlıurfalılar, oyuna sahip çıkılarak Şanlıurfa’daki en önemli değerimiz olan birliğimize, beraberliğimize ve huzurumuzun devamı noktasın da tercihini ortaya koyar” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49