Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İftarları Büyükşehir’den
Ramazan maneviyatının en güzel yaşandığı Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bakıma muhtaç, engelli, yaşlı, kimsesi olmayan ve yemek yapacak durumda olmayan vatandaşlara yönelik Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar yemeği veriliyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde özenle hazırlanan kebap, kavurma ve tatlı tek tek paketlenerek görevli personel tarafından daha önceden belirlenen engelli, bakıma muhtaç ve yaşlılara teslim ediliyor.
Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından her gün farklı bir iftar menüsü yapılıyor. Şanlıurfa genelinde bakıma muhtaç, engelli, yaşlı ve yemek yapacak kimsesi bulunmayan vatandaşlara yönelik iftar yemeği desteğini sürdürüyor.
Ramazan ayında yemek yapacak durumda olmadıklarını anlatan vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin her ramazan ayında yaptığı uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade ederek Başkan Beyazgül ve Sosyal yardım ekiplerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49