Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

İbrahim Eyyüpoğlu ile Abdurrahim Toru Eyyübiyelilerden destek istedi
AK Parti milletvekili adayları Şanlıurfa ve ilçelerinde çalışmalarına devam ediyor. Seçim bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinleyen AK kadrolara vatandaşların yoğun ilgisi yaşanırken, milletvekili adaylarından İbrahim Eyyüpoğlu ile Abdurrahim Toru bu kez Eyyübiye kırsalındaydı.
Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek " Türkiye Yüzyılı" için halktan söz alan milletvekili adaylarının buluşmasına yoğun katılımın olduğu gözlendi. Ziyaretlerin ardından vatandaşlara teşekkür eden Milletvekili adayı İbrahim Eyyüpoğlu, "Seçim çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gittiğimiz her hanede Cumhurbaşkanımıza ve partimize yönelik çok güzel dönüşler alıyoruz. 14 Mayıs seçimlerinde gerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekse Millet Meclisi temsilinde en yüksek kapasiteye ulaşacağız. Bizim bu konuda vatandaşlarımıza inancımız tam" dedi.
Milletvekili adayı Abdurrahim Toru ise "Bizler 28. dönem milletvekili adayları olarak durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Eyyübiye'miz 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkacaktır. Bugün ziyaretlerimizde bunu gördük" diye konuştu.
Eyyüpoğlu ve Toru'nun ziyaretlerine eşlik eden AK Parti eski milletvekillerinden Seyit Eyyüpoğlu da Şanlıurfa'nın seçimler için kararını verdiğini ifade ederken, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise halk desteğinin beklentilerinin de üzerinde olduğunu dile getirdi.

AK Parti milletvekili adaylarının Eyyübiye gezisine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48