Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Hürriyet Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Hürriyet Mahallesinde alt yapısı biten Tılbender, Akademi, Barbaros, Mimar Sinan, Sağlık Ocağı, Yakamoz Caddesi ile 253 ve 257. Sokaklarda sıcak asfalt, ara sokaklarda ise kilitli parke taşı döşenecek.

Hürriyet Mahallesi’ne bağlı Hürriyet Caddesi’nde başlatılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekinci, yetkililerden bilgi aldı.

Asfalt ekibine kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, Mahalle sakinleri ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

Başlatılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Geçen hafta asfaltlama yapılacak cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunduğunu ve hafta içerisinde asfaltlama çalışmalarının başlanacağı sözünü hatırlatarak, vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin sevinci ve mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

Allah’ın izniyle Viranşehir’de asfaltsız cadde ve sokağın kalmayacağını belirten Başkan Ekinci; “Eksiklerimizin farkındayız. İnşallah bunları da en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

Başlatılan asfalt çalışmalarını 3 ayda bitirmeyi hedeflediklerini belirten Ekinci, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, Hürriyet Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarının Viranşehir’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin yaptığı incelemelerde AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, ŞUSKİ Viranşehir sorumlusu Sedat Tataş ve Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Fen İşleri sorumlusu Emin Mızraklı eşlik etti.

Çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediyesine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49