Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Hilvan’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde depremzedeler için başlatılan kampanya kapsamında bebe bisküvisi, mama, süt, bebe bezi, su, meyve suyu, ekmek, gıda ürünleri, çocuk kıyafetleri, yetişkin kıyafetleri, halı, yatak, yorgan, battaniye, yastık ve benzeri temel ihtiyaçlar depremzedelere teslim edilmek üzere yola çıktı.
Başkan Bayık: Şimdi destek zamanı
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; Birçok il ve ilçelerimizde etkili olan deprem nedeniyle çok sayıda can kaybı meydana geldi. Enkaz altında çok sayıda kardeşimiz var. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bizde ilçe halkımız ile birlikte depremzede kardeşlerimize destek olmak için yardım kampanyası başlattık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müzce başlattığımız kampanya kapsamında depremzede kardeşlerimiz için gelen temel yaşam ihtiyaçlarını bugün Adıyaman'a gönderdik. Desteklerini esirgemeyen duyarlı Hilvanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49