Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da Karla Mücadele Çalışmaları

İlçede kar yağışının başlaması ile kar temizleme çalışmalarına başlayan Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yazılı bir açıklamada bulunarak; “İlçemizde gece saatlerinde başlayan ve gün boyunca etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladık. İlçemizde meydana gelebilecek gizli buzlanma ve don olayı gibi tehlikelere karşı vatandaşlarımızı korumak ve trafik akışının aksamaması için yol, kaldırım ve sokaklarda biriken karları temizleyip iş makineleri ile ilçe dışına taşıyoruz. Karla mücadele çalışmalarımız rutin bir şekilde devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49