Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Hilvan'da yol çalışması
Yolu yapılmayan mahalle kalmayacak hedefiyle çalışmalarını ara vermeden sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün bugünkü durağı Kırsal Karapınar Mahallesi oldu.
AK Parti Hilvan Yerel Yönetimler Başkanı Kemal Beyret, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Badıllı ve Belediye Meclisi Üyeleri ile birlikte Karapınar ve Akçakebir kırsal mahallelerinde devam üst yapı yol çalışmalarını kontrol eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Bugün Karapınar mahallemizde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından kilitli parke taşı ile döşemesini yaptığımız yollarda incelemelerde bulunduk. Çalışmanın tamamlanması halinde ulaşım daha iyi imkânlarda sağlanacak. Ve mahalle sakinlerimiz toz ve çamur derdinden kurtulmuş olacak. Yol medeniyettir anlayışı ile ilçemizde yeni yollar yaparak ve yıpranan yolları yenileyerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yaptığımız çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren muhtarlarımız ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49